20.3.08

Οι ποιο αδικημένοι υπάλληλοι..................

Οι ποιο αδικημένοι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα , σε σχέση με όλους τους άλλους, είναι οι εργαζόμενοι στους βιολογικούς καθαρισμούς, φαντάσου λέει να απεργήσουν και να κλείσουν τις στρόφιγγες , όχι πολύ, για 5-6 ώρες, τι έχει να γίνει!!!
Τι Δ.Ε.Η. και τι σκουπιδιαρέοι , αυτά θα μοιάζουν με ευχάριστη ανάμνηση.

2 σχόλια:

chaniabee !!!! είπε...

Μια που αναφέραμε για υπαλλήλους αδικημένους θα πω και εγώ την γνώμη μου!!!! Εργάζομαι στο αεροδρόμιο Χανίων και βλέπω μερικά παράλογα!! Καλοκαίρι στην πίστα με τα αεροπλάνα η θερμοκρασία να ξεπερνά τους 45 βαθμούς !!! ο ένας εργάτης ,( εποχιακός 18 χρόνια τώρα) μέσα στο πόρτα μπακγαζ του αεροπλάνου, ύψους 1.5 μετρά ,άντε 1.6, να προσπαθεί να πάρει την βαλίτσα από την πόρτα να την πάει σκυφτός μέχρι το τέρμα της μπακγαζιερας για να την χτίσει και να εξοικονομεί χώρο για τις υπόλοιπες! Η δε βαλίτσα έχει βάρος πάνω από 25 κιλά!!! Ξέρεις, πέτρες από διαφόρους αρχαιολογικούς τόπους! Ο άλλος εργάτης μόνιμος από έξω, χαζεύει τα κγομενακια που ανεβοκατεβαίνουν από το αεροπλάνο με τα απαρετιτα σχόλια!!
Μισθός?? Ο μέσα 700 ευρώ και ο από έξω 2000!!!!!

doctor είπε...

Ορμώμενος από το σχόλιο του chaniabee θέλω να ρωτήσω: ο μέσα 700 ζηλεύει τον έξω 2000;

doc

Υ.Γ. Οικοδεσπότα απάντησα στο θέμα με το Παλαί. Επειδή συγχύστηκα παραφέρθηκα λίγο, μην νομίζεις, 2-3μπινελίκια μόνο έριξα......!