1.3.08

Σας παρακαλώ πολύ

Σας παρακαλώ πολύ , όσοι :

Λάδωσαν ή παζαρεύουν τώρα, ή κάνανε την πουστιά αλλά δεν πιάστηκαν και νομίζουν ότι την γλύτωσαν (χα χα χα!!), υπαλλήλους του ελληνικού δημοσίου, καθώς και κάθε άλλη παρανομία ( από σεξουαλική παρενόχληση αθώων γενικών γραμματέων μέχρι παγκάρι εκκλησίας ) να μου στείλουν τα email τους προκειμένου να τους εκβιάσω.
Βαριέμαι να ψάχνω , καταλαβαίνετε…..

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για ευγενείς σκοπούς , όπως : λογαριασμοί , τράπεζες , ενίσχυση απόρων κορασίδων προερχομένων εκ του σιδηρούς παραπετάσματος, μπουζί και λάδια στο μηχανάκι κ.λ.π.


Όσοι δεν έχετε email, καλά.... είστε πολύ πίσω, να μου τηλεφωνήσουν , και αν δεν έχετε μονάδες να κάνετε αναπάντητη , θα σας πάρω εγώ, δικαιολογίες δεν θέλω!!

Οι 100 πρώτοι που θα απαντήσουν, κερδίζουν, 10ήμερη εκδρομή για 2 άτομα στα Σκόπια με σημαιοστολισμένο, με την γαλανόλευκη, λεωφορείο.

2 σχόλια:

mariana faithful είπε...

Μπράβο σου, υπέροχο χιούμορ. Τελικά όλοι αυτοί ζηλεύουν τα ταλέντα που υπάρχουν ανάμεσα στους bloggers. Σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα αισθανόμασταν όλοι αν τα ΜΜΕ είχαν έστω και ελάχιστο από αυτό.

glam είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Είστε σίγουρη ότι δεν τα στείλατε σε μένα κατά λάθος;))

Δυστυχώς τα αγγλικά μου είναι λίγο φτωχά .........μάλλον πολύ, και δεν κατάφερα , παρά την προσπάθεια, να σας διαβάσω!
Ελπίζω να τα βελτιώσω ......