9.11.09

ΚΚΕ: Ο λαός έχτισε το τείχος του Βερολίνου!

Διαβάζοντας την άποψη του ΚΚΕ για το τείχος του Βερολίνου, σαν να λέμε.......
Πάρε την Αλέκα στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου


Όλο το κείμενο από την Ελευθεροτυπία παρακάτω.....δεν ξέρω αλλά δεν το ανοίγει γμτ.


"Η γ.γ του ΚΚΕ, η οποία επισκέφτηκε το μνημείο των αγωνιστών της εθνικής αντίστασης, στο σκοπευτήριο Καισαριανής, υποστήριξε ότι στο Βερολίνο έχει μεταβεί η "αφρόκρεμα των ιμπεριαλιστών "και τα "δευτεροκλασάτα στελέχη τους και οι σύμμαχοί τους", ενώ εκτίμησε ότι παρά τους εορτασμούς τους, "καταλαβαίνουν ότι η ροή της ιστορίας δεν μπορεί να σταματήσει και αργά ή γρήγορα η επικαιρότητα του σοσιαλισμού θα γίνει πραγματικότητα". Μιλώντας για τα καθεστώτα της ανατολικής Ευρώπης, σημείωσε ότι επρόκειτο για έναν σοσιαλισμό με επιτεύγματα και κατακτήσεις που ωφέλησαν ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Όσον αφορά στην ιστορία του Τείχους που χώριζε για τρεις δεκαετίες το Βερολίνο στα δύο, υποστήριξε ότι καλώς ανεγέρθη. "Δεν είχε δικαίωμα ένας λαός, μια εξουσία εργατική ή η οποιαδήποτε κυβέρνηση να σεβαστεί τα σύνορά της και να υψώσει το τείχος μέσα στο έδαφός της;" διερωτήθηκε η γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος. "

Το κακό είναι ότι κόμμα με αυτή την ηγεσία παίρνει 582.000 χιλ ψήφους.....

2 σχόλια:

Locus Publicus είπε...

H κατάσταση της αγαπητης Αλέκας χειροτερεύει φίλε Γιώργο. Και να φανταστείς πως η Αλέκα έχει ήπιο λόγο. Που να παραδώσει και το κόμμα στην Κανέλλη!!!

Αυτό το "αφρόκρεμα των ιμπεριαλιστών " ήταν ρε παιδί μου και το κερασάκι:)

glam είπε...

Δεν ξέρω αγαπητέ Locus, αν υπάρχει, σε παγκόσμιο επίπεδο, αρχηγός κόμματος που εκπροσωπείται σε βουλή δημοκρατικής χώρας, που να εκφράζεται θετικά για το "τείχος".
Μάλλον πρόκειται για παγκόσμια πρωτιά......