7.4.09

Καραμανλής Κ ο Βου

Με τίποτα δεν λέει να πάρει επάνω του, από άποψη αυτοπεποίθησης, ακόμα και με τον ΟΜΠΑΜΑ τα χάλια του είχε.
Η μεγάλη "πτώση" παρουσιάστηκε την 2η ή 3η μέρα των επεισοδίων του Δεκεμβρίου, η κάμερα τον δείχνει να επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, άλλος άνθρωπος "κομμένο" και γερασμένο κατά 10 χρόνια.
Έκτοτε, και παρά τις κατά περιόδους μικρο ανεβάσματα, παραμένει ασταθής ακόμα και στο βηματισμό του, δείχνει άνθρωπο που έχασε την μάχη.
Το κακό είναι ότι ποτέ δεν πάλεψε στην πρώτη γραμμή, πάντα μέσω αντιπροσώπου διοικούσε, από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση μέχρι τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Εκεί κάτι πήγε να κάνει, αλλά θέλει χρόνο για να δείξει και με τα οικονομικά να πηγαίνουν κατά διαόλου οι προοπτικές δεν είναι και οι καλύτερες, άργησε....

Από τους νέους ο Μαρκογιαννάκης κατάφερε 2-3 άμεσα πράγματα για την βελτίωση της εικόνας, πχ: επανεμφάνιση αστ/κων στους δρόμους, αλλά όταν έχουν συρρεύσει εγκληματίες όλων των ειδών από όλη την Ανατολική Ευρώπη την Αφρική και την Ασία, και έχεις και τους ντόπιους όπου οπλοφορεί και ο τελευταίος ναρκομανής, τα πράγματα είναι ....

Αλλά για αυτή την κυβέρνηση μόνο ένα μέτραγε από την αρχή , αυτό και θα την φάει στο τέλος "η εικόνα", αλλά ούτε και με τους άλλους στον προθάλαμο νοιώθω καλύτερα, κάποιος που δεν διοίκησε περίπτερο θα διοικήσει μια χώρα και μάλιστα με κατοίκους 10 εκ. Έλληνες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: