28.2.11

Παει για φάγωμα η Αλέκα;

Όπως έχω ήδη γράψει, παρακολούθησα τη πορεία της τελευταίας διαδήλωσης από κοντά, (δλδ μέχρι του σημείου που πλησίαζαν στο Σύνταγμα οι κουκουλοφόροι με το μπλοκ του ΣΎΡΙΖΑ και άρχισαν να φορούν τις μάσκες τα ΜΑΤ !) γενικά δουλειά δεν υπάρχει και πολύ οπότε....

Το πιο εντυπωσιακό νέο στοιχείο, τι νέο; Πρωτόγνωρο θα έλεγα! Ήταν η βαρεμάρα του ΠΆΜΕ και του ΚΚΕ , με εξαίρεση λίγο την ΜΑΣ, που ανέβαινε ξεχωριστά από την Πανεπιστημίου και ακουγόταν λίγο.... (νεολαία γαρ)
Όσο και να φώναζαν οι ντουντούκες , από την κορυφή της πορείας, από το φορτηγάκι και τα δυο τρακτέρ, μέχρι και το τελευταίο μπλοκ, ελάχιστοι απαντούσαν, δλδ 10 -15 άτομα σε κάθε μπλοκ και αυτά μουρμουριστά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι τα έξυναν κανονικά.

Ανέβηκα μαζί τους από την Ομόνοια και όλη την Σταδίου , δεν άλλαξε τίποτα μέχρι πάνω, ακούγοντας βέβαια και τα συνθήματα δεν τους αδικώ, 35 χρόνια τα ίδια και τα ίδια, τι να σου κάνουν και αυτοί , άνθρωποι είναι. (το μόνο σύνθημα που δεν άκουσα ήταν "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΆΤΟ" και απορώ γιατί;)
Αν λάβετε υπόψιν , ότι στην πορεία συμμετείχε και η Αλέκα , έτσι νομίζω, προσωπικά δεν την είδα, τότε μην εκπλαγείτε αν ακούσετε τίποτα φασαρίες κατά Περισσό μεριά.


Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα "απειθαρχίας" από το "ΚΌΜΜΑ", που έπεσε στην αντίληψή μου , το πρώτο δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία , αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: