6.11.08

50 τροχονόμοι βουλιάζουν το κέντρο!

Μέρα παρά μέρα το κέντρο της Αθήνας "κλείνει" για πολλές ώρες από 50 τροχονόμους, ταλαιπωρώντας 500.000 περίπου Ανθρώπους που εργάζονται σ' αυτό ή είναι υποχρεωμένοι, κάποια στιγμή να περάσουν από εκεί, σήμερα ήταν άλλη μια τέτοια μέρα.
Η πρόφαση ότι γίνετε κάποια πορεία και πρέπει να τις κλείσουν είναι γελοία, στις 99,9 % των περιπτώσεων αρκεί το μισό φάρδος και το μισό μήκος του πεζοδρομίου ενός τετραγώνου , για να χωρέσει άνετα όσους συμμετέχουν. (μαζί με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα , εννοείται!)
Αρα είναι προφανές ότι για το κλείσιμο του κέντρου υπεύθυνοι δεν είναι οι διαδηλωτές, όπως άδικα κατηγορούνται συχνά, αλλά οι τροχονόμοι !
Άλλωστε ποτέ κανείς διαδηλωτής δεν διαδήλωσε με αίτημα να κλείνουν οι δρόμοι στις διαδηλώσεις . (εγώ το έγραψα;)
Αν και δεν χρειάζεται , ένα επιπλέον επιχείρημα είναι ότι ενώ οι διαδηλωτές έχουν φτάσει στο Σύνταγμα και διαλύονται, οι: 3ης Σεπτεμβρίου , Πατησίων , Πειραιώς , και πολλές άλλες ,εντελώς άσχετες παραμένουν κλειστές .....

Το παράλογο είναι ότι ενώ υπάρχουν πολλές κενές θέσεις αστυνομικών πχ στην φρουρά της Βουλής, στην ασφάλεια υψηλών προσώπων, στο υπουργείο κλπ , επιμένουν μαζοχιστικά να κρατούν στο "δρόμο" ακόμη έστω και αυτούς τους ελάχιστους , γιατί ;;;
Λυπηθήτε μας κε Προθυπουργέ .........

1 σχόλιο:

doctor είπε...

Αν αφήσουν τον νόμο της ζούγκλας θα λειτουργήσει καλύτερα η κατάσταση και δεν θα εισπνεύσει πολύ καυσαέριο και ο μπασκίνας χαλάστρας.

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

http://www.skai.gr/master_story.php?id=99186

Έκανα και σχετική δημοσίευση στο save galatsi