17.1.08

ΣΚΑΤΑ
Μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό μετά και την παρακολούθηση στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ χθες της εκπομπής του Κ. Μπαξεβάνη «Το κουτί της Πανδώρας»
Εξαιρετική δουλειά!
Δεν άφησε καμία ελπίδα ότι μπορεί τάχα αυτή η χώρα να σοβαρευτεί κάποτε!
Τι κουμπάροι ,φίλοι, και μαλακίες , εδώ ο ίδιος ο Καραμανλής το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τον Ζαχόπουλο, η πρώτη απόφαση που πήρε δ.λ.δ., όταν τον διόρισε Γ.Γ.ΥΠ.ΠΟΛ. ήταν να στείλει 50,000 Ε για αρχή και άλλα αργότερα..!!! που; Στο ΤΣΑΦ , κάπως έτσι το λένε, το αμερικάνικο πανεπιστήμιο, που είχε φοιτήσει παλιότερα ο ίδιος, για να δώσουν στην Νατάσσα ένα κωλόχαρτο, τι να του πει μετά, γιατί ρε λαμόγιο;
Μήπως ο Παπανδρέου είναι καλύτερος; Όταν πλακώνονταν με τον Βενιζέλο για την αρχηγία κάτι είχε ειπωθεί ότι « δεν ζει σύμφωνα με τα εισοδήματά του» ούτε ο μεν, ούτε ο δε, αλλά τα πήραν γρήγορα πίσω.
Δεν λέω, πάντα γίνονταν τέτοια, αλλά είχαν μια τσίπα , τουλάχιστον, άκουσα την περίπτωση χθες ότι απομακρύνθηκε κάποια επικεφαλής δημόσιου οργανισμού γιατι είχε βγει πολύ βρώμα για αρπαχτές , και στην θέση της διορίστηκε κάποιος άλλος, δεν θυμάμαι το όνομα του , και τον πρώτο διαγωνισμό που έκανε, την δουλειά την έδωσε στον πρώην συνεταίρο του, μόνο αυτή η εταιρεία πήρε μέρος στο διαγωνισμό, ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ, και όταν τον ρωτάει ο δημοσιογράφος γιατί έδωσε την δουλειά , 750,000 ευρώπουλα ήταν αυτά , απαντάει χωρίς να ντρέπεται, «αυτή εμφανίστηκε»
Ένα τίποτα πας να ψωνίσεις , και πας σε 5-6 μαγαζιά να δεις τι παίζει!
Αυτός ούτε καν νοιάστηκε ο άνθρωπος να την στήσει λίγο όμορφα την δουλειά , χύμα τελείως.

Όχι σήμερα δεν απολύθηκε………

Δεν υπάρχουν σχόλια: