1.7.11

Το μεγάλο δράμα των Ελλήνων παρακρατικών και γιατί τόσο μεγάλη χρήση χημικών στο Σύνταγμα!

Εδώ απαντούμε σε όλες τις απορίες σας!
Εισαγωγή:
Μετά την επικράτηση της χούντας θεωρήθηκε περιττό , δεν θέλω χαζές ερωτήσεις….., από τους αμερικανούς φυσικά, η διατήρηση του παρακράτους της «καρφίτσας» .
Για να μειώσουν λοιπόν το κόστος προχώρησαν σε περικοπές και αποφάσισαν ότι στην Ελλάδα τους αρκεί να ελέγχουν μόνο το κράτος .
(Όσοι δεν ξέρουν τι είναι η «καρφίτσα»: προτροπή : Ανοίξτε ρε και κανένα βιβλίο!
«Καρφίτσα» ονομάστηκε η παρακρατική οργάνωση που δρούσε από τον εμφύλιο μέχρι την χούντα , από το διακριτικό που είχαν στο πέτο του σακακιού τους , δλδ μια καρφίτσα, για να γνωρίζονται και να μην δέρνονται μεταξύ τους σαν ζώα.»)
Παρακάτω θα εξηγήσουμε τι έφταιξε και συγκρούστηκαν τόσο άγρια μεταξύ τους ΜΑΤ και παρακρατικοί, καταστρέφοντας την πλατεία Συντάγματος και τους πέριξ δρόμους καθώς επίσης σπάζοντας και πολλά οστά εκατέρωθεν,,,,,,,
Το πρόβλημα όλο δημιουργήθηκε όταν, για ιστορικούς και παραδοσιακούς λόγους οι παρακρατικοί πήραν εντολή από την ηγεσία τους , έναν υπέργηρο πρώην αστυνομικό, γνωστό κουμάσι, σε ανάμνηση των « δοξασμένων παλιών καλών ημερών» , να φορέσουν σακάκια με 2 καρφίτσες στο πέτο τα απλά μέλη, 3 οι «υπαξιωματικοί» 4 οι «αξιωματικοί» κλπ , , για να αναγνωρίζονται και να ασκείτε διοίκηση.
Μάταια οι υφιστάμενοι εισηγήθηκαν , αντί σακακιού , καλοκαιριάτικα θα ήταν σαν την μύγα μες το γάλα, να προτιμηθεί μπλουζάκι με καυτό σορτσάκι , ο «αρχηγός ήταν ανένδοτος , με τόση κυτταρίτιδα! Φέρεται να είπε: Ποτέ!
Ο χαμός δεν άργησε να γίνει, οι περισσότεροι , ορθολογικά σκεπτόμενοι ως νεοφιλελεύθεροι, θεώρησαν ότι αφού θα φορούσαν όλοι οι άλλοι, δεν ήταν απαραίτητο να κουκουλωθούν και οι ίδιοι, καλοκαιριάτικα, με αποτέλεσμα τελικά, σχεδόν όλοι, να σκεφτούν το ίδιο…….
(Όπως περίπου, σκεπτόμενοι πάντα πονηρά , αποφασίζουν όλοι μαζί οι Έλληνες το Πάσχα να γυρίσουν την ίδια ώρα στην Αθήνα…..)
Ένα μεγάλο κομμάτι, 344 άτομα για την ακρίβεια , έβαλαν τις καρφίτσες σε πουκάμισα, μπλουζάκια κλπ θεωρώντας ότι έτσι θα απέφευγαν την «βέμπελη» από την ζέστη, αλλά και η «δουλειά θα γινόταν.
Δυστυχώς ούτε αυτό λειτούργησε τελικά, ενώ αρχικά κάτι πήγε να γίνει από άποψη οργάνωσης, όταν έπεσαν τα πρώτα δακρυγόνα , όχι καρφίτσες δεν φαίνονταν αλλά ούτε πενταόροφη πολυκατοικία στα 2 μέτρα δεν έβλεπες, άσε που πολλοί είχαν και πρεσβυωπία, που να φανεί η καρφιτσούλα……
Τα ΜΑΤ και οι παρακρατικοί είχαν συνεννοηθεί, μέσω των Αμερικάνων φυσικά, (όχι χαζές ερωτήσεις !) ότι οι επαφές για τις τακτικές που θα ακολουθούσαν στο πεδίο της «μάχης» , θα γίνονταν κάτω από προπέτασμα καπνού , για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους δαιμόνιους δημοσιογράφους . (Είναι γνωστό σε όλους ότι οι δημοσιογράφοι , αφού τους ξέφυγε η χρεωκοπία της χώρας μας , έβαλαν μυαλό και τώρα δεν τους ξεφεύγει τίποτα.)


Έτσι κάτω από κάθε σύννεφο καπνού ήταν καλά κρυμμένος ένας ΜΑΤΑΤΖΉΣ , που είχε το συγκεκριμένο καθήκον, ο οποίος κάνοντας έρπειν προσπαθούσε να συναντήσει , όπως είχε εντολή , τον αντίστοιχο παρακρατικό για να συνεννοηθεί , αλλά επί ματαίω …
Αυτός ήταν ο λόγος που έπεφταν ασταμάτητα όλη την μέρα χημικά , για να είναι «καλυμμένος» και να μην αποκαλυφθεί η συνάντηση τους, ο παρακρατικός που θα αναλάμβανε τον αντίστοιχο ρόλο δεν βρέθηκε ποτέ λόγου του χάους που επικράτησε.
Έτσι εξηγούνται και τα χημικά που έπεσαν ακόμα και σε καφετέριες και εστιατόρια , ο καημένος ο ματατζής μες στην απελπισία του και κάτω από τις αδίστακτες εντολές του «αφεντικού του» πέρασε έρποντας όλη την πλατεία και στην συνέχεια τους δρόμους και τα μαγαζιά γύρω από αυτή, ακόμα και στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ κατέβηκε …..εις μάτην.
Η μεταξύ τους σύγκρουση ήταν προδιαγεγραμμένη, η υπερβολική χρήση χημικών , η οποία ανατροφοδοτούσε το χάος και τον εκνευρισμό , όσο περνούσε η ώρα και ενώ η καχυποψία ανέβαινε , ο κάθε ένας πίστευε ότι «προδόθηκε» από τον άλλον, είχε τα αποτελέσματα που όλοι πλέον ξέρετε……..
Υγ
(Ότι δεν υπήρξε καμία συμμετοχή ακροαριστερών , αναρχικών ή «αγανακτισμένων» στα παραπάνω, το ανακοίνωσαν όλα τα ΜΜΕ , και με σχετικά βίντεο , άρα δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω. )

Δεν υπάρχουν σχόλια: