6.1.11

Νέα χρονιά και είπα αρχίσω με κάτι αισιόδοξο!

Πάντα αυτό το έρμο blok, είχε την φιλοδοξία να είναι χρήσιμο και διασκεδαστικό.

Οποία ματαιοδοξία! Σπάνια πέτυχε το πρώτο και σχεδόν ποτέ το δεύτερο τουλάχιστον, μερικές φορές, έχομεν το “γνώθι σ΄ εαυτόν” , τέλος πάντων.....

Το αισιόδοξο μήνυμα αφορά ανέργους.

Νέα δουλειά με ικανοποιητική αμοιβή στην πιάτσα.

Η δουλειά είναι: DJ σε συγκεντρώσεις, κυρίως, συντεχνιών ( Αυτοί έχουν τα λεφτά άλλωστε, πχ Φαρμακοποιών, Συμβολαιογράφων, Δικηγόρων και καμιά 500αριά ακόμα!) διαμαρτυρομένων κατά της κυβέρνησης και του Δ.Ν.Τ. Χωρίς να αποκλείονται και καλές αρπαχτές σε κάνα δύό καινούργια κόμματα που είναι “φορτωμένα” και θέλουν ξαλάφρωμα...τα υπόλοιπα τρίχες!

Υποψήφια πελατάκια λοιπόν πολλά: Όλες οι συντεχνίες, που απ΄εδω και πέρα θα αρχίσουν μεγάλο παιχνίδι. με το “άνοιγμα των επαγγελμάτων”.

( Μην ακούτε τα σάπια του Λοβέρδου του τύπου: “ Εσείς και γω θα τα βρούμε , ρε μη φοβάστε , λίγο θα σας την ακουμπήσω.......” και τέτοια , αυτά δεν περνάνε στην τρόικα, όλα γίνονται στο τζάμπα, ή μάλλον για να μπορεί να πει “ είδατε εγώ ξεσκίστηκα για πάρτη σας , δώστε κάνα ψήφο ρε λαμόγια ...)


Το προϊόν : Κανένα πρόβλημα, πας σε μια – δυο συγκεντρώσεις του ΠΆΜΕ και της ΓΣΣΕ / ΑΔΕΔΥ με ένα μαγνητοφωνάκι, αντιγράφεις και είσαι έτοιμος.
Ακόμα και αν δεν μπορείς , είσαι σε επαρχία και που λεφτά για ταξίδια, εγώ γιατί είμαι εδώ;
Πάρε μια πρόχειρη λίστα να βολευτείς προσωρινά και βλέπουμε.

Αρχίζεις “μαλακά”: Χατζής , Κελαϊδώνης, Αλεξίου, και όσο πλησιάζει η ώρα της συγκέντρωσης , ανεβάζεις στροφές πχ: Σαββόπουλος , Ξυλούρης, Παπακωσταντίνου, Μπέλου, Νταλάρας κ.α.

Η αμοιβή : Είναι γενικά καλή , για 4-5 ώρες απασχόληση ( μαζί με το στήσε / ξεστήσε μικροφωνικές κλπ) μια 500 άρα θα την πάρεις, εννοείτε ότι αν τα “βρεις “ με τον ταμία μπορεί να ανεβάσεις το κασέ ......

Λίγο ξύπνιος να είσαι , θα βγάλεις την κρίση μια χαρά και θα κάνεις και κομπόδεμα.

Υγ. Προσοχή ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ : Μη μας λέτε μετά ότι δεν τα είπαμε όλα:

Τελευταία άρχισαν να πέφτουν κάτι “ψιλές”, όχι μόνο στους πολιτικούς αλλά και σε συνδικαλισταράδες, ( μαζί τα φάγαμε*) καλό είναι , για κάθε ενδεχόμενο, κατά την διάρκεια της εργασίας , να φοράμε μαύρα γυαλιά , σκουφάκι ή τζόκεϊ και να έχουμε την μηχανή κοντά . ........!

Καμιά δουλειά δεν είναι τέλεια ή δεν την βρήκαμε ακόμη.....

*Πολιτικοί και συνδικαλισtές, ήταν μαζί μέσα στην “κουρούπα με το φαΐ “ όλα αυτά τα χρόνια και ας τα φορτώνουν τώρα όλα στους πρώτους, οι κουφάλες!

4 σχόλια:

αθεόφοβος είπε...

Αν η συγκέντρωση είναι πολύ αγωνιστική θα έχει και όλιγο Μπακαλάκο και κανένα αντάρτικο με τον Τζαβέλα!

glam είπε...

Αθεόφοβε, για όλα είναι ικανοί.....
Άντε να ακούσεις σύνθημα:

" Εμπρός της γης οι κολασμένοι συμβολαιογράφοι.....

Μέχρι τρεις μέρες γελάς!

evangelos naxios είπε...

Καλη χρονια!
Καλη συνεχεια!

glam είπε...

Να είσαι καλά Ευάγγελε, Καλή Χρονιά και σε σένα...