2.9.08

κτηματολογίου αποφάσεις και συνέπειες αυτών

Αποτέλεσμα της απόφασης παράτασης της προθεσμίας ήταν να "βυθιστεί" η προσέλευση στα κτημ/κα γραφεία σε μεγάλο βαθμό.
Αντίθετα απο τον Αύγουστο, ο Σεπτέμβριος ξεκινά τόσο χαλαρά που δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι σε αυτά, μάλιστα πολλοί που δεν πήραν άδεια , επωφελούνται και την κοπανάνε!!
Όσο αφορά την επέκταση του ωραρίου, πράγματι επεκτάθηκε αλλά ταυτόχρονα μειώθηκε το προσωπικό. ( αντί να αυξηθεί, κατά την υπουργική απόφαση!! οι άδειες που λέγαμε...και η διπλή βάρδια)
Λογικό βέβαια αν σκεφτείς ότι εφ' όσον δεν μπαίνουν "πελάτες" γιατί να πληρώνεις υπαλλήλους;
Τώρα για το ανακοίνωσε ο υπουργός και το τι γίνετε στην πράξη; Αν η διοίκηση μπορούσε να ασκηθεί μόνο από τα κεντρικά , ο Ρωσικός λαός θα ήταν ο πλέον πλούσιος επί της γης......
υ.γ. οι εταιρείες που ανέλαβαν το έργο, θα εισπράξουν περίπου 8 Ευρώ ανά δικαίωμα, με την προϋπόθεση , εκτός του ελέγχου των εγγράφων και νομικά, τον εντοπισμό ,και την καταχώριση , πρέπει να σκανάρουν και όλα τα έγγραφα.
Η τιμή μάλλον είναι "σκοτωμένη", πράγμα που δείχνει ότι έκανε καλή δουλειά ο Σουφλιάς, μέχρι στιγμής , αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο, εταιρείες με κακή οργάνωση ,να βρεθούν σε δύσκολη θέση και να χρειαστούν "βελτιώσεις" προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: