10.8.08

Κτηματολογίου μαλακίες

Η σημερινή ανάρτηση έχει να κάνει με τις μαλακίες που έχουν σχέση με το κτηματολόγιο, και δεν είναι και λίγες!!

Ας αρχίσω από την μεγαλύτερη, με την έννοια, ότι μπερδεύει τους πάντες, και την έχει κάνει η "Κτηματολόγιο Α. Ε."
Συγκεκριμένα στην σελίδα "ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΚΙΝΉΤΟΥ" και στον κωδικό 63, ζητά να ορίσουμε την χρήση του γεωτεμαχίου, και παραπέμπει μάλιστα σε σχετικό πίνακα όπου αναφέρει 30 διαφορετικές χρήσεις όπως: Κατοικία, Οικόπεδο, Χώρος στάθμευσης, Αποθηκευτικός χώρος, Εμπόριο, Τράπεζα, Γραφείο, Επιχείρηση,Εκπαίδευση/Επιστήμη, Αναψυχή, Αθλητισμός, κ.λ.π.
Διαβάζοντας απλά και μόνο τις χρήσεις που αναφέρονται, αντιλαμβάνεται κάποιος ότι πρόκειται περί μεγάλης μλκς,(με τον τίτλο "Επιχείρηση" δεν περιλαμβάνει,σχεδόν, όλα τα άλλα;;) φαίνεται ότι ο άνθρωπος που συνέταξε το σημείο αυτό της δήλωσης ζει σε άλλον πλανήτη, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει, με δεδομένο ότι στις περισσότερα κτίρια οι χρήσεις είναι μικτές, δ.λ.δ. καταστήματα στο ισόγειο, γραφεία/επαγγελματικές στέγες και κατοικίες, ενώ υπάρχουν και κτίρια με πολύ περισσότερες.

Στην συνέχεια βέβαια, όταν γράφει τα υποδείγματα , ξεχνάει τις χρήσεις και γράφει παντού "Οικόπεδο" , εκτός μιάς περίπτωσης που αφορά ελαιώνα με αποθήκη.

Το κακό όμως έχει γίνει, χιλιάδες τηλεφωνήματα στο 6505600 ή 1015 και σε μένα!!

Τουλάχιστον να έβαζε στις χρήσεις και το "ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ" θα είχαμε μια καλή επιλογή. (έστω και αν αδικήσω τα χρησιμότατα αυτά καταστήματα)

Για τις μαλακίεςς των πολιτών σε σχέση με το Κτηματολόγιο θα πρέπει να περιμένετε ....

2 σχόλια:

doctor είπε...

Θάνατος στο Κτηματολόγιο.

Τι γίνεται ρε φίλε στο Σύνταγμα κάθε μέρα; Εξάγουμε πολιτισμό στους τουρίστες πάλι...

doc

glam είπε...

Αυτά που βλέπεις τώρα, δεν είναι τίποτα, σε σχέση με αυτά που ακολουθούν!!