1.2.08

Siemens

Siemens

Να καταστρέφεις το μεγάλο κεφάλαιο και να σε κατηγορούν και από πάνω!

Τι περιμένατε ρε;

Σοσιαλιστές είμαστε!

Έλεος

Και πως ρε άσχετοι θα φθείραμε το μεγάλο κεφάλαιο, μόνο με τα λόγια;

Πως θα γκρεμίσουμε τον καπιταλισμό; ;

Σας δικαιολογώ όμως και θα σας το πω για τελευταία φορά, επειδή το σχέδιο ήταν πράγματι σατανικό και μπορεί να μην το καταλάβατε !!

Λοιπόν , λαδωνόμαστε, δήθεν, και δίνουμε τις δουλειές στις μεγάλες πολυεθνικές, εντάξει ως εδώ;

Για να κονομήσουμε εμείς ;

Όχι βέβαια!!

Προσέξτε:

Μεγάλη παρένθεση(

Σε 5-10 χρόνια αντιλαμβάνονται ,οι εταιρείες, εεε είναι και ηλίθιοι τι να κάνουμε, ότι το σημαντικότερο τμήμα τους , αυτό δ.λ.δ. που φέρνει τις δουλειές , δεν είναι η έρευνα και η καλύτερη τεχνολογία, όπως πίστευαν, αλλά το τμήμα λαδώματος , αφού σου λέει και σκατά να φτιάξεις , που λέει ο λόγος, άμα λαδώσεις τους κατάλληλους και με το κατάλληλο ποσό, θα πουλήσεις.

Ενώ αντίθετα , να ξοδεύεις ένα σκασμό λεφτά για έρευνα και βελτίωση, άντε και έφτιαξες κάτι καλό , πράγμα λίγο σπάνιο,( και για να το φτιάξεις σου έχει βγει η πίστη , από την μια οι μέτοχοι να γκρινιάζουν για τα λεφτά και ότι αργεί πολύ , από την άλλη να έχεις τους επιστήμονες , ο ένας τον άφησε η γκόμενα και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί, ο άλλος βρήκε γκόμενα και έπαθε το ίδιο, ο τρίτος η μέση του κ.λ.π.)
Και άντε να το δεχτεί η αγορά , πράγμα ακόμα ποιο σπάνιο.
Βάλε τώρα, διαφήμιση, γραμμές παραγωγής και τα ρέστα, αν εν τω μεταξύ δεν το πουλήσει από τα σχέδια ακόμη στους ανταγωνιστές κανένα δικό σου καλόπαιδο, θες ένα τραίνο λεφτά!
Και άντε και το έβγαλες στην αγορά , τι έγινε;
Σε 2 μήνες θα το έχουν αντιγράψει οι Κινέζοι και θα σου πάρουν τον αφρό, ε να μην πω τι θα βγάλεις στο τέλος , όχι μπόνους δεν παίρνεις αλλά τον πούλο…και γρήγορα…

Ενώ με τα λαδωματάκια , σίγουρη δουλειά και εισόδημα μεγάλο.
Π.χ.
Επενδύεις στα λαδωτήρια σου το μεγάλο πακέτο, αυτά σου φέρνουν τις δουλίτσες συστημένες και γρήγορα , τις έχεις τσιμπήσει εν τω μεταξύ όσο δεν πάει , και έχεις και τις πωλήσεις στην κορυφή και τα λεφτά στο ταμείο στα σίγουρα!
Και είμαστε όλοι, μέτοχοι και διοίκηση, ευχαριστημένοι!!

Βέβαια υπάρχουν μερικά μικρά προβληματάκια , για παράδειγμα, μένεις πίσω στην τεχνολογία και έχει εθιστεί στην απατεωνιά η διοίκηση κ.λ.π.

Ε τι να κάνουμε , μετά από 15-20 χρόνια που θα γίνει έντονο το πρόβλημα, εγώ ως manager θα την έχω κάνει με ελαφριά πηδηματάκια, αφού θα έχω τσεπώσει τα μπόνους και θα έχω εξαργυρώσει και τις μετοχές, και θα κάνω μπάνια στη Μύκονο, άλλωστε η ζωή δεν είναι αιώνια…..είδαμε και τον Χριστόδουλο που δούλευε όλη μέρα …….

) έκλεισε η μεγάλη παρένθεση.

Άρα ο ενσαρκωτής του καπιταλισμού σε ένα βάθος 25-30 χρόνων θα έχει καταρρεύσει!

Καταλάβατε τώρα πως δουλεύει ο σύγχρονος σοσιαλιστής!

Οδηγούμε τον καπιταλισμό στην αυτοκαταστροφή

Όσο για τα λεφτά που τσεπώσαμε,

σιγά τα λεφτά!

Δώσε το μεγάλο πακέτο στον από πάνω ( είχε την υψηλή εποπτεία και με διόρισε άλλωστε, αυτός βέβαια λέει ότι είναι για το κόμμα ,αλλά εμένα μου λες!!)
Δώσε στον από κάτω ( να το βουλώσει)
Δώσε στους συνδικαλιστές ( για τον ίδιο λόγο)
Δωράκι στην ιδιαιτέρα ( δεξί χέρι , ωραίες πίπες , άσε που τελευταία κάτι πέταξε ότι μια φίλη της, έχει γκόμενο, έναν ξάδερφο της Κιμ….. )
Δωράκι στη σύζυγο ( μου τα είχε σπάσει με την γκρίνια τελευταία )
Χαρτζιλίκια στα παιδιά ( όλο ζητούν τα σκασμένα)

Τι νομίζετε μένει;

Η βρομοδουλειά και μια ηθική ικανοποίηση.

Ευτυχώς τουλάχιστον που οι συνάδελφοι βουλευτές δείχνουν κατανόηση και οι δικαστές αντιλαμβάνονται την ύψιστη αποστολή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: