3.8.07

κυβερνητικά

Αυτή η κυβέρνηση δεν παίζετε με τίποτα ,λέμε.
Όποτε περνάω από Σύνταγμα ,τα παίρνω στο κρανίο.
Ο λόγος απλός, μπροστά στο Μ.Βρετάνια ο δρόμος έχει 4 λωρίδες κυκλοφορίας ,ε λοιπόν οι 2,5 είναι μόνιμα κατειλημμένες από τα αυτοκίνητα των πελατών του ξενοδοχείου, παρκαρισμένα δε κάθετα στο πεζοδρόμιο, κλείνουν και το μισό, σχεδόν,πεζοδρόμιο, και τους ταξιτζήδες που περιμένουν απέξω για κούρσα, συνήθως σε δύο σειρές.
Και ένας μαλάκας πρωθυπουργός ή ο υπουργός δημοσίας τάξεως ,μη χέσω, δεν έχει τα αρχίδια να τους πει: τι κάνετε εκεί ορέ , είστε σοβαροί, μας χαλάτε την μόστρα, όλοι οι τουρίστες, φαντάζομαι, γελάνε με την φάση ,10 τροχονόμοι γύρο-γύρο και “σφυράνε” αδιάφορα, αλλά χέστους αυτούς, δεν ψηφίζουν εδώ, οι τουρίστες εννοώ, οι ντόπιοι ρε, τι θα λένε, και υπ’οψιν ότι όλα τα παράθυρα της βουλής βλέπουν το συγκεκριμένο σημείο δ.λ.δ. και να μην θέλουν να το δουν, βγάζει μάτι.
Αλλά μάλλον υποπτεύομαι τι μπορεί να συμβαίνει !
Επειδή το ξενοδοχείο εξυπηρετεί πολλά κυβερνητικά στελέχη και μη, όλο και κάποια κάμερα ασφαλείας θα έχει καταγράψει κάποια συνεργασία εκτός ωραρίου με γραμματείς κ.λ.π. οπότε .άστο καλύτερα και δεν πηδιέται και η μόστρα, και οι ψηφοφόροι μαζί, εξάλλου μαλάκες είναι έτσι κι αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: